Show/Hide Content

Συχνές Ερωτήσεις

Πως φτιάχνονται;

 Οι κατασκευές της Nobrick είναι όλες βαρέως τύπου από μπετόν, μεταλλικές κολώνες, θεμέλια και τοιχία από οπλισμένο μπετόν με ενσωματωμένη μόνωση. Το σύστημα δόμησης Nobrick είναι η ποιοτική, οικονομική, ταχεία και αντισεισμική προκάτ δόμηση σήμερα!


Είναι αντισεισμικά;

Το σύστημα δόμησης Nobrick, λόγω του μεταλλικού πλαισίου, παρέχει τη μέγιστη αντισεισμικότητα σε όλες τις κατασκευές της.


Γίνονται κανονικά θεμέλια; Εκσκαφές, Επιχωματώσεις, άλλες περιφερειακές εργασίες;

Ναι, σε όλες τις κατασκευές της Nobrick, τα θεμέλια είναι κανονικά όπως σε μια συμβατική οικοδομή και σύμφωνα πάντα με τη στατική μελέτη της κατασκευής. Επίσης, γίνονται πάντα οι απαραίτητες εκσκαφές και επιχωματώσεις σύμφωνα με τη μορφολογία του οικοπέδου.
Τέλος, η Nobrick αναλαμβάνει και όλες τις περιφερειακές εργασίες που ενδεχομένως να χρειάζεται ο πελάτης, όπως διένεξη βόθρου ή κατασκευή της τσιμεντένιας κολώνας για το ρολόι-μετρητή ΔΕΗ κ.α.


Είναι πιο οικονομικό το σύστημα δόμησης Nobrick σε σχέση με τη συμβατική οικοδομή;

Ναι, οι κατασκευές με το σύστημα δόμησης Nobrick είναι πιο οικονομικές έως και 40% σε σχέση με τις αυτές της συμβατικής οικοδομής. Επίσης, το κόστος κατασκευής με το σύστημα δόμησης Nobrickείναι προκαθορισμένο και χωρίς αποκλίσεις έως το πέρας των εργασιών.


Χρηματοδοτούνται;

Βεβαίως. Οι κατασκευές μας είναι εγκεκριμένες για χρηματοδότηση από όλες τις τράπεζες και τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.


Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμο;

Το σύστημα δόμησης Nobrick θα σας χαρίσει ένα απόλυτα ασφαλές σπίτι μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δηλαδή εντός ενός 5μήνου. Το ακριβές χρονικό διάστημα καθορίζεται από το μέγεθος και την τοποθεσία της κατασκευής και γνωστοποιείται στον πελάτη εκ των προτέρων, χωρίς αποκλίσεις έως την αποπεράτωση του έργου.


Πόσους ορόφους μπορώ να κάνω;

Το σύστημα δόμησης Nobrick μας δίνει τη δυνατότητα κατασκευής απεριόριστων ορόφων με τη μέγιστη αντισεισμικότητα, λόγω του μεταλλικού σκελετού της (μέθοδος κατασκευής ουρανοξυστών).


Μπορώ να κάνω ότι σχέδιο θέλω;

Βεβαίως. Το σύστημα δόμησης Nobrick δεν έχει κανέναν περιορισμό στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Το σχέδιο, είτε είναι δική σας επιλογή είτε το σχεδιάσουμε μαζί, θα είναι πάντα σύμφωνο με τη δική σας αισθητική. Το ειδικευμένο προσωπικό μας θα συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα τετραγωνικά που διαθέτετε.
Η Nobrick φέρνει τη δόμηση στα μέτρα σας.


Είναι το κόστος της οικοδομικής άδειας για την προκατασκευή ίδιο με αυτό της συμβατικής οικοδομής;

Ναι, το κόστος της οικοδομικής άδειας για την προκατασκευή είναι ίδιο με αυτό της συμβατικής οικοδομής, γιατί απαιτούνται οι ίδιες διαδικασίες και μελέτες για την έκδοσή της.


Μπορεί η εταιρία Nobrick να αναλάβει την έκδοση της οικοδομικής άδειας;

Βεβαίως, η εταιρία Nobrick μπορεί να αναλάβει για λογαριασμό σας την έκδοση οικοδομικής άδειας.


Μπορεί η εταιρία Nobrick να αναλάβει τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του σπιτιού ή του επαγγελματικού μου χώρου (κήπος, μπάρμπεκιου, πάρκινγκ, μάντρα κτλ);

Βεβαίως, η εταιρία Nobrick αναλαμβάνει εξολοκλήρου την διαμόρφωση και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου, όπως τη διαμόρφωση κήπου, φώτα κήπου, αυτόματα ποτίσματα κ.α. Επιπρόσθετα, οποιαδήποτε κατασκευή εξωτερικού χώρου όπως επένδυση πέτρας για την κατασκευή μπάρμπεκιου, δαπέδου, μάντρας, πάρκινγκ κ.α. σε συνδυασμό με άλλα φυσικά υλικά όπως το ξύλο και το φυσικό κεραμίδι.
Επίσης, αυτοματισμούς εξωτερικών χώρων (γκαραζόπορτες, φώτα κτλ). Τέλος, σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία η εταιρία Nobrick μπορεί να σας κατασκευάσει και τοποθετήσει πισίνα με πλήρες μηχανοστάσιο.


Το οικόπεδό μου βρίσκεται εκτός Αττικής. Μπορεί η Nobrick να αναλάβει την κατασκευή του κτίσματός μου;

Βεβαίως, η εταιρία Nobrick μπορεί να κατασκευάσει την κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο σας σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.


Τι σημαίνει παραλαμβάνω το σπίτι μου τελειοποιημένο; Ως πελάτης πρέπει να ασχοληθώ με κάτι;

Όταν η εταιρία Nobrick παραδίδει ένα τελειοποιημένο σπίτι, σημαίνει πως το σπίτι αυτό έχει έτοιμες τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές του εγκαταστάσεις, τα κουφώματά του, τις πόρτες του, τα πλακάκια του σε όλο το σπίτι, την κουζίνα και το μπάνιο δικής σας επιλογής, έχει έτοιμα τα ντουλάπια με τα πόμολα, τον πάγκο εργασίας, το νεροχύτη και τις μίκτες μπαταρίες της κουζίνας, τα είδη υγιεινής στο μπάνιο, τις ντουλάπες με τα πομολάκια των υπνοδωματίων και είναι βαμμένο στα χρώματα της επιλογής σας.
Επομένως το μόνο που έχει να κάνει ο νέος ιδιοκτήτης είναι απλά να μετακομίσει τα πράγματά του (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα κ.α.) στο νέο του σπίτι!


Μπορώ να παραλάβω την κατασκευή της οικίας μου σε ότι στάδιο θέλω;

Βεβαίως. Το σύστημα δόμησης Nobrick μας δίνει τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε την κατασκευή σε όποιο στάδιο εσείς επιθυμείτε.


Μπορώ να παρακολουθώ την κατασκευή της κατοικίας μου;

Βεβαίως μπορείτε να παρακολουθείτε την κατασκευή της κατοικίας σας και να βλέπετε την εξέλιξη των εργασιών.


designed & developed by ZootHoot
News - Announcements

Newsletter

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails (π.χ προσφορές) από την εταιρία μας εγγραφείτε εδώ.